Πρώτη βελτίωση για το Audi Q2

H Audi προσκάλεσε στα γραφεία της τρεις γνωστές γερμανικές βελτιωτικές φίρμες, την K-Custom, την Dumped και την AH-Exclusive, στις οποίες έδωσε από ένα πλήρως εξοπλισμένο κόκκινο Audi Q2, ώστε να δημιουργήσουν μια special βελτιωτική πρόταση, που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των GTI στο Wörthersee στις 12 με 20 Μαΐου.

Και τα τρία προς βελτίωση Audi διαθέτουν τον 2λιτρο TDI κινητήρα diesel των 190 ίππων της εταιρείας, τον οποίο συνδυάζουν με το αυτόματο κιβώτιο S tronic, καθώς και με το πακέτο αναβάθμισης S line. Όταν ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις, τα τρία Audi Q2 θα τεθούν προς ψηφοφορία από το κοινό μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook της Audi Γερμανίας, για να αναδειχθεί το καλύτερο εκ των τριών.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Audi Q2 1.4 TFSI CoD 150 PS

Ήδη, από την K-Custom μας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για τη δική της πρόταση βελτίωσης για το Audi Q2, με την εταιρεία να τοποθετεί μια υδραυλικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση της H&R, αλλά και 20άρες τροχούς LV1 από την mbDESIGN.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το Q2, δίνοντάς του μια πολύ πιο επιθετική εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε και τη συνέχεια της βελτίωσης από την K-Custom, για να δούμε το τι μας ετοιμάζει η εταιρεία για τα υπόλοιπα τμήματα του μικρού SUV της Audi.


 

Get it on Google Play Download on the App Store