Η Mercedes C-Class Cabrio της Brabus είναι ένα κάμπριο με επιδόσεις supercar

Η Brabus συνεχίζοντας την παρουσίαση extreme βελτιώσεων των μοντέλων της Mercedes, αποκαλύπτει τη νέα 650 Cabrio, η οποία βασίζεται πάνω στην Mercedes-AMG C 63 S Cabrio, έχοντας 650 άλογα ισχύος και προσφέροντας επιδόσεις αντίστοιχες ενός κορυφαίου supercar.

Από το εργοστάσιο η Mercedes-AMG C 63 S Cabrio με τον 4λιτρο V8 twin-turboκινητήρα βενζίνης βγάζει 510 άλογα ισχύος και 700 Nmροπής, όμως στην περίπτωση της 650 Cabrio της Brabus η ισχύς αυτή αυξάνεται στα 650 άλογα και η ροπή στα 820 Nm.

Διαβάστε ακόμα: Ιπτάμενη Mercedes S-Class Cabriolet με 850 ίππους

Για να επιτευχθούν αυτά τα νούμερα η Brabus αλλάζει τις τουρμπίνες του κινητήρα της AMG και παράλληλα επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα της βελτίωσης είναι πολύ εντυπωσιακό, αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται πλέον σε μόνο 3,7 δευτερόλεπτα (από 4,1 δλ. εργοστασιακά) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 321 χλμ./ώρα.

Εκτός όμως από τα παραπάνω νούμερα, η νέα Brabus 650 Cabrio που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση της Γενεύης, συνοδεύεται και με ένα πλήρες bodykitαπό ανθρακονήματα, 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες και ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό. Ακόμη και η εξάτμιση έχει αλλάξει με μια νέα ανοξείδωτη, η οποία προσφέρει έναν πιο μπάσο και «πορωτικό» ήχο.


Get it on Google Play Download on the App Store