Jeep Wrangler από τη Βουλγαρία, σκουριασμένο παντού

Ο βουλγάρικος βελτιωτικός οίκος Vilner μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς μερικά ακραία αυτοκίνητα και το Jeep Wrangler Hunting Unlimited δεν είναι εξαίρεση, καθώς έχει ένα από τα πιο παράξενα παρουσιαστικά που έχουμε δει ποτέ, αφού όλο το αμάξωμά του είναι «σκουριασμένο».

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Jeep Wrangler ήθελε τα αυτοκίνητό του να μοιάζει σκουριασμένο και… παρατημένο και απευθύνθηκε στον Vilner προκειμένου να κάνει το θέλω του πράξει.

Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν, καθώς έχει γίνει τρομερή δουλειά και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Ακόμη και οι μεντεσέδες των θυρών είναι τριμμένοι προκειμένου να μοιάζουν πολυκαιρισμένοι.

Δείτε ακόμη: Δείτε από που πέρασε αυτό το αθεόφοβο Toyota Land Cruiser (+video)

Όσον αφορά το αμάξωμα, όλα τα πάνελ αφαιρέθηκαν και αφέθηκαν να σκουριάσουν, ενώ όταν έφτασε η σκουριά στο επιθυμητό αποτέλεσμα τότε καλύφθηκαν από ειδικό βερνίκι και επανατοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητο.

Ανάλογη είναι και η εμφάνιση του εσωτερικού, στο οποίο έχει δοθεί το εφέ του πολυκαιρισμένου και του φθαρμένου, ενώ έχουν προστεθεί κάποια εξτρά όπως ο λεβιές ταχυτήτων, τα δερμάτινα καθίσματα αλλά και κάποιες μεταλλικές ενθέσεις.

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, ο Vilner έβαλε χέρι και στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, προκειμένου να αυξήσει την απόσταση από το έδαφος. Τέλος, το μοτέρ αυτού του… σκουριασμένου Jeep Wrangler είναι το 2.6 λτ. V6 με τους 285 ίππους και τα 353 Nm ροπής.


Get it on Google Play Download on the App Store