Audi S5 με 425 άλογα δείχνει τα… δόντια του

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ABT είναι γνωστός για την προτίμησή του στα μοντέλα του ομίλου VW και κατά καιρούς μας έχει δώσει πολύ ωραία δημιουργήματα. Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο Audi S5, το οποίο με λίγες και ποιοτικές επεμβάσεις δείχνει υπέροχο.

Αν και το μαύρο χρώμα δεν βοηθά να αναδειχθούν οι αλλαγές του, ο βελτιωτικός οίκος ABT προσφέρει σπόιλερ για το αμάξωμα του μοντέλου της Audi, ενώ τα συνδυάζει με νέα εξάτμιση αλλά και με δικές του ζάντες αλουμινίου μαύρες ματ ή γυαλιστερές, 20 ιντσών. Όσον αφορά το εσωτερικό του Audi S5, εκεί ο ABT ήταν ακόμη πιο διακριτικός, καθώς προσφέρει μόνο κρυφό φωτισμό, ο οποίος φωτίζει το δάπεδο του αυτοκινήτου και φυσικά πατάκια και λεβιέ για τον επιλογέα ταχυτήτων.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένη Porsche Boxster και Cayman στα 400 άλογα

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη βελτίωση βρίσκεται στο μηχανικό κομμάτι, καθώς ο ABT δηλώνει πως έχει καταφέρει να φτάσει την ιπποδύναμη του V6 των 3.0 λτ.  στα 425 άλογα και τη ροπή στα 550 Nm. Να υπενθυμίσουμε ότι το εργοστασιακό S5 Coupe με τον καινούργιο V6 3.0 TFSI κινητήρα ισχύος 354 ίππων επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα.


Get it on Google Play Download on the App Store