Μια πανέμορφη BMW M3 με 450 άλογα και εξάτμιση Akrapovic

Η BMW στο Άμπου Ντάμπι μας παρουσιάζει για μια ακόμη φορά ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο, με τη M3 των φωτογραφιών μας να ξεχωρίζει αρχικά με το χαρακτηριστικό μωβ αμάξωμά της, που κοστίζει λίγο πιο πάνω από τα 4.500 ευρώ μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης BMW Individual.

Επιπλέον αυτών, τον δυναμισμό της κορυφαίας BMW Σειρά 3 τονίζει και το πακέτο Competition με το οποίο είναι εφοδιασμένη, το οποίο αυξάνει τη δύναμη του 3λιτρου twin-turbo μοτέρ στα 450 άλογα, ενώ προσθέτει επιπλέον μεγαλύτερες ζάντες, αλλά και πιο σπορ ελατήρια, αμορτισέρ και νέες αντιστρεπτικές για την ρυθμιζόμενη Adaptive M ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμα: BMW M4 με προκλητική εμφάνιση

Στο κομμάτι της εμφάνισης, η πανέμορφη αυτή BMW M3 ξεχωρίζει με το M Performance carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, το ανθρακόνημα στους καθρέπτες, αλλά και τις carbon λεπτομέρειες στον επιλογέα ταχυτήτων, το M Performance τιμόνι και τη λαβή του χειρόφρενου.

Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει η νέα εξάτμιση της Akrapovic, η οποία εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρει και αναβάθμιση στην ηχητική απόλαυση του 6κύλινδρου μοτέρ της BMW M4. Σημειώστε επίσης ότι η τοποθέτηση του πακέτου Competition βελτιώνει κατά 0,1 δευτερόλεπτο το 0-100 χλμ./ώρα σε σχέση με την «κανονική» M3 (3,8 δευτερόλεπτα).


Get it on Google Play Download on the App Store