Ακαταμάχητη BMW M4 με πολύ… M Performance

Η BMW Αμπού Ντάμπι δεν σταματά να παρουσιάζει εντυπωσιακές και μοναδικές BMW, οι οποίες εφοδιάζονται με διάφορα αξεσουάρ τόσο από την ίδια μάρκα, όσο και από γνωστούς after market βελτιωτές.


Η εικονιζόμενη BMW M4 Coupe σε κίτρινο χρώμα Austin Yellow -το οποίο της ταιριάζει πολύ- εξοπλίζεται με διάφορα εξτρά της M Performance, όπως είναι εξωτερικά η διακριτική carbon αεροτομή στο πίσω καπό, η μαύρη μάσκα, οι καθρέπτες και το εμπρός σπόιλερ από ανθρακόνημα και η εξάτμιση με τις επίσης carbon απολήξεις. Το πιο εντυπωσιακό όμως στοιχείο σε αυτή τη BMW M4 δεν είναι άλλο από το carbon καπό με τους αεραγωγούς της Manhart.

Δείτε ακόμα: BMW M3 με 450 PS, χρώμα Ferrari Red και carbon body kit

Φουλ στο ανθρακόνημα είναι και το εσωτερικό, το οποίο συναντάται στον επιλογέα των ταχυτήτων, στην κονσόλα, στο χειρόφρενο και στο M Performance τιμόνι με την επένδυση αλκαντάρα και τις ενσωματωμένες ενδείξεις αλλαγής των ταχυτήτων.

Για τον κινητήρα ή τα υπόλοιπα μηχανιά μέρη δεν αναφέρονται αλλαγές, αν και δεν αποκλείεται να εφοδιάζεται με το πακέτο αναβάθμισης M Performance που αυξάνει την απόδοση στους 450 ίππους και ρίχνει την επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: Μια ειδική BMW M4 Coupe για τον πρωταθλητή του DTM

Get it on Google Play Download on the App Store