Νέα αξεσουάρ BMW M Performance Parts

Στην Έκθεση για βελτιώσεις αυτοκινήτων που γίνεται στο Έσσεν (25 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου), η BMW παρουσιάζει τη νέα Σειρά 5 με αναβαθμίσεις και αξεσουάρ M Performance, καθώς και τα μοντέλα M240i, M3 και M4 με νέα αξεσουάρ M Performance.


Από το καλοκαίρι του 2017 οι M3 και M4 θα εφοδιάζονται με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι η μεγάλη πίσω αεροτομή, τα τμήματα στους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα και το σπόιλερ, συνδυασμένα με νέες αγωνιστικές τρικολόρε ταινίες. Επίσης, θα διατίθενται νέα σπορ ρυθμιζόμενη ανάρτηση για τις M3 και M4. Ο οδηγός θα μπορεί να ρυθμίζει το ύψος τη ανάρτησης από 5 έως 20 χιλιοστά, ενώ τα κόκκινα ελατήρια χαρίζουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: Η BMW M240i Coupe είναι ταχύτερη από τη M2! (video)

Νέα αξεσουάρ της M Performance διαθέτει και η M240i με τον 3λιτρο κινητήρα των 340 ίππων και 500 Nm ροπής, όπως είναι οι 19άρες ζάντες, ο μαύρος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και οι νέες εξατμίσεις με τις απολήξεις από ανθρακόνημα. Για το εσωτερικό θα προσφέρονται νέα διακοσμητικά από ανθρακόνημα, καθώς και επενδύσεις από αλκαντάρα, στο τιμόνι, στον επιλογέα των ταχυτήτων και στο χειρόφρενο.

Get it on Google Play Download on the App Store