Η Alfa που σκότωσε την Giulia Sportwagon

Μπορεί σε πολλά site να διαβάζατε διάφορα περί ερχομού της Alfa Romeo Giulia Sportwagon και τώρα να τα παίρνουν πίσω, εμείς όμως σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Δεκέμβριο πως δεν πρόκειται να δούμε station wagon έκδοση της Giulia

Σε πολλά site ίσως είδατε μία είδηση για υποτιθέμενη διαρροή φωτογραφίας του πίσω μέρους της station wagon έκδοσης της Alfa Romeo Giulia, ονόματι Sportwagon. Τελικά μόνο διαρροή δεν ήταν, αφού το αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχει και η εικόνα ήταν ψέμα.

Αυτό το αυτοκίνητο που βλέπουμε στην παραπάνω ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας δείχνει παρόλα αυτά πως θα μπορούσε να μοιάζει το συγκεκριμενο αυτοκίνητο αν οδηγούνταν στην παραγωγή.

Δείτε επίσης: Παραλίγο να σκοτωθεί αλλά θέλει να δεις το video

Πλέον, όμως ήρθε και η επίσημη δήλωση από χείλη στελέχους της Alfa Romeo να μας επιβεβαιώσει.  Συγκεκριμένα, ο Alfredo Altavilla, επικεφαλής παραγωγής της εταιρείας, δήλωσε πως «αποφασίσαμε να μην φτιάξουμε μια Giulia Sportwagon. Δεν την χρειαζόμαστε αφού η Stelvio πάει καλά και με συγκεκριμένες επεμβάσεις μπορεί να απευθυνθεί και σε αυτούς που θέλουν stationwagon.».

Επομένως από τα λεγόμενά του, φαίνεται πως η Stelvio σκότωσε την Giulia Sportwagon και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μία νέα έκδοση του SUV της ιταλικής μάρκας, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και πιο πρακτικές λύσεις. Μένει να δούμε τι ετοιμάζουν οι Ιταλοί.

 

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store