Βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe με κόστος 111.000 ευρώ!

Η ρώσικη TopCar παρουσιάζει τη νέα της πρόταση βελτίωσης για την Mercedes GLE Coupe, με το τελικό κόστος του αυτοκινήτου κατά τα συνήθη δεδομένα της εταιρείας, να φθάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα αφού αγγίζει τα 111.000 ευρώ.

Σε αυτή την τιμή η TopCar χαρίζει στην Mercedes GLE 350 d Coupe εμφάνιση αντίστοιχη της κορυφαίας Mercedes GLE 63 S Coupe, χωρίς όμως και παρά την υψηλή τιμή, να περιλαμβάνει κάποιου είδους βελτίωση στον κινητήρα, την ανάρτηση ή τα φρένα του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes-AMG GLE 63 με body kit αξίας 20.250 ευρώ!

Ουσιαστικά η TopCar επικεντρώνεται στο αμάξωμα της GLE Coupe εκεί όπου προσθέτει το γνωστό της bodykit Inferno, στο οποίο περιλαμβάνονται νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, πιο μυωδές καπό, νέες πλαϊνές ποδιές και «φτερά», αλλά και καινούργιος πίσω διαχύτης, που κατασκευάζονται όλα από ανθρακονήματα.

Παράλληλα, η ρώσικη βελτιωτική εταιρεία τοποθετεί και νέες ζάντες 22 ιντσών από την Lumma Design σε σκουρόχρωμη απόχρωση. Η πρόταση βελτίωσης της TopCar ολοκληρώνεται με τη δυνατότητα επιλογής για αναβάθμιση των επενδύσεων, χρωμάτων κ.λπ. της καμπίνας ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης.

Διαβάστε ακόμα: Σύγκριση αξιοπιστίας Audi vs BMW vs Mercedes

Ύστερα από όλα αυτά λοιπόν, για αυτόν που θέλει να προσφέρει στην GLE 350 d Coupe του μια ξεχωριστή εμφάνιση, η TopCar είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά με το ανάλογο πάντα αντίτιμο. Σημειώστε πάντως ότι τα ίδια χρήματα πάνω-κάτω κοστίζει στο εξωτερικό η «καυτή» εργοστασιακή Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe των 585 ίππων… 


 

Get it on Google Play Download on the App Store