Αυτή η BMW Σειρά 7 Alpina B7 είναι η απόλυτη limo!

Η νέα BMW Σειρά 7 αποτελεί ένα κορυφαίο αυτοκίνητο με τεχνολογία αιχμής, ύψιστες ανέσεις, μεγάλους χώρους, ποιότητα και πολυτέλεια ανωτέρου επιπέδου κ.λπ. Το κοινό της εκτός από ευκατάστατο οικονομικά είναι και συντηρητικό, ωστόσο κάποιοι θα αναζητήσουν σπορ χαρακτηριστικά και ακόμα υψηλότερες αποδόσεις και επιδόσεις.

Στοιχεία που προσφέρει σε υπέρμετρο βαθμό η συγκεκριμένη Alpina B7, η οποία είναι έτοιμη για να παραδοθεί σε κάποιον πελάτη στο Άμπου Ντάμπι. Το πληθωρικό καφέ αμάξωμά της φέρει κάποιες διακριτικές «πινελιές» της Alpina, όπως είναι τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων, οι πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου και τα κλασικά λογότυπα ALPINA.

Καφέ αποχρώσεις έχει και το εσωτερικό, τα οποίο είναι επενδυμένο με υψηλής ποιότητας δέρμα σε κάθε σημείο, συνδυασμένο με ξύλινα διακοσμητικά. Παράλληλα εφοδιάζεται με οθόνες πίσω από τα εμπρός καθίσματα, με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και για τις δύο πίσω ανεξάρτητες θέσεις και με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Δείτε ακόμα: 0-200 χλμ./ώρα με BMW 750d xDrive 400 PS (+video)

Τις περιποιήσεις της Alpina έχει δεχτεί και ο 4.4 λτ. V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας, με ανεβασμένη ισχύ στους 608 ίππους και ροπή 800 Nm. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με ένα 8άρι Sport αυτόματο κιβώτιο που αποτελεί δημιουργία της Alpina με τη ZF. Σε συνδυασμό και με την τετρακίνηση, η λιμουζίνα των 2.110 κιλών και των 5,25 μ. μήκους επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store