BMW M2 με 480 ίππους σκέτη τρέλα!

Ο βελτιωτικός οίκος RevoZport παρουσίασε την δική του πρόταση για την BMW M2 η οποία περιλαμβάνει αισθητικές βελτιώσεις, νέο πιο επιθετικό στήσιμο και αλλαγές στο μοτέρ που εκτοξεύουν την ιπποδύναμη στους 480 ίππους.

Ας αρχίσουμε όμως με τα της εμφάνισης της BMW M2 (F87) από τον RevoZport. Το εμπρός μέρος του βαυαρικού σπορ κουπέ εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενο splitter, νέους αεραγωγούς και ειδικά πτερύγια στον προφυλακτήρα. Πλευρικά παρατηρούμε μασπιέ χαμηλά στο αμάξωμα και αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, ψηλά.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένη BMW X6 M με απ’ όλα 

Στο πίσω μέρος συναντάμε αεροτομή από ανθρακονήματα η οποία συνοδεύεται και από ενσωματωμένη οροφή στο πίσω καπό του αυτοκινήτου. Στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα υπάρχει ο αεροδυναμικός διαχύτης, ο οποίος είναι ανασχεδιασμένος τόσο για να παράγει καλύτερο downforce όσο και για να ψύχει καλύτερα την περιοχή, η οποία θερμαίνεται από τις εξατμίσεις.

Όσον αφορά την ιπποδύναμη, αυτή έχει πάει στους 480 ίππους, από τους 370 με πολύ απλές παρεμβάσεις. Αυτές είναι η νέα εξάτμιση τιτανίου, η νέα εισαγωγή και η νέα ECU.


 

Get it on Google Play Download on the App Store