Βελτιωμένη BMW M2 με 420 ίππους από την AC Schnitzer

Ο γνωστός βελτιωτής των μοντέλων της BMW, η AC Schnitzer παρουσιάζει τη δική της πρόταση αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης για τη BMW M2.

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων η οποία ειδικεύεται στα μοντέλα της BMW ανεβάζει την απόδοση του 3λιτρου 6κύλινδρου TwinPower Turbo κινητήρα εργοστασιακής ισχύος 370 ίππων και 500 Nm ροπής στους 420 ίππους και 580 Nm ροπής. Μετά τη βελτίωση η M2 επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. και από 80-180 χλμ./ώρα σε 8,2 δλ., έναντι 4,3 δλ. και 9,8 δλ. αντίστοιχα η νορμάλ M2.

Για ακόμα πιο σπορ και δυναμικό ήχο, η AC Schnitzer προσφέρει νέο ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης με ελεγχόμενες βαλβίδες και τέσσερις σπορ απολήξεις. Επιπλέον, διατίθεται ειδικά εξελιγμένα από το γερμανό βελτιωτή ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ελατήρια για χαμήλωμα από 30 έως 40 χιλιοστά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι τα σπόιλερ εμπρός, η μεγάλη πίσω αεροτομή, η πιο μικρή στο τελείωμα της οροφής, ο διαχύτης και τα καλύμματα των καθρεπτών. Το συνολικό πακέτο αναβάθμισης συμπληρώνουν οι σφυρήλατες ζάντες των 19 ή 20 ιντσών της AC Schnitzer.

Δείτε και ακούστε τη βελτιωμένη BMW M2 από την AC Schnitzer στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store