BMW X6 Μ με 750 ίππους για ιδιαίτερα γούστα

Η εργοστασιακή BMW X6 M με τον 8κύλινδρο 4.4 λτ. κινητήρα των 575 ίππων και 750 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.) και το έντονα μυώδες αμάξωμα, είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο απαρατήρητο δεν περνάει. Για όσους πάλι θέλουν εκκεντρική εμφάνιση και ακόμα περισσότερα άλογα, τότε η συγκεκριμένη X6 M θα πρέπει να μπει στην λίστα των επιλογών τους.

Η γερμανική Lumma Design είναι σε θέση να κάνει τη «μετάλλαξη» του σπορ SUV, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά η αναβαθμισμένη X6 Μ διαθέτει ένα πλήρες body kit με διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα περιμετρικά του αμαξώματος, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Παράλληλα, οι προσθήκες στα φτερά έχουν αυξήσει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 40 χιλιοστά.

Εκτός του body kit, εφοδιάζεται με νέο καπό με αεραγωγούς, με μεγάλο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, νέα τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο (2×100 χλστ. & 2×80 χλστ.), διπλή πίσω αεροτομή και τεράστιες ζάντες διαμέτρου 23 ιντσών, συνδυασμένες με ελαστικά διαστάσεων 315/25.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στοιχείο της BMW X6 M της Lumma Design αποτελεί και το χτυπητό κίτρινο χρώμα του αμαξώματος, το οποίο συνεχίζεται και στο αναβαθμισμένο εσωτερικό του αυτοκινήτου με τις νέες δερμάτινες επενδύσεις.

Για τον κινητήρα, η Lumma Design ανεβάζει την απόδοση κατά 175 ίππους και 230 Nm ροπής, μέσω του προγράμματος αναβάθμισης CLR X6 R. Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 750 ίππους και 980 Nm ροπής, τα οποία επιτρέπουν στο μεγάλο και βαρύ SUV να ξεπερνά ακόμα και τα 300 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store