BMW X6 M με carbon body kit και εξάτμιση Akrapovic

H BMW Abu Dhabi ετοίμασε για κάποιον απαιτητικό και πολύ ευκατάστατο πελάτη της μια BMW X6 Μ με πιο “αγριεμένη” εμφάνιση και ακόμα πιο σπορ ήχο από τις εξατμίσεις.


Εξωτερικά εφοδιάζεται με αεροδυναμικό χειροποίητο body kit από ανθρακόνημα της AC Schnitzer, το οποίο περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και στα μασπιέ, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και μια -αμφιβόλου αισθητικής- αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό. Το εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης συμπληρώνουν οι μεγάλης διαμέτρου ανθρακί ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών της Vorsteiner με ελαστικά διαστάσεων 295/30. Εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και η εξάτμιση της Akrapovic με τις τέσσερις απολήξεις από ανθρακόνημα, η οποία παράλληλα εξασφαλίζει μείωση του βάρους και ακόμα πιο μπρουτάλ ήχο από τον κινητήρα.

Για το V8 bi-turbo μηχανικό σύνολο των 4.4 λτ. δεν αναφέρονται αναβαθμίσεις, ωστόσο η εξάτμιση Akrapovic έχει προσθέσει μερικούς επιπλέον ίππους και Nm ροπής. Στην εργοστασιακή X6 M το πανίσχυρο μοτέρ των 575 ίππων και 750 Nm ροπής επιταχύνει το βαρύ αμάξωμα των 2.340 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store