Νέο Audi A4 allroad θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2016

Μετά την παρουσίαση των νέων A4 Sedan και A4 Avant που έγινε πριν από λίγο καιρό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η επόμενη έκδοση που ετοιμάζεται είναι αυτή του A4 allroad. Το νέο crossover μεσαίο Audi δοκιμάζεται στους δρόμους, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2016 και συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (3-13 Μαρτίου).

Όπως και στις προηγούμενες γενιές του, έτσι και στη νέα θα βασίζεται στο στέισον βάγκον αμάξωμα του A4 Avant, ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και θα έχει πιο εκτός δρόμου εμφάνιση. Αυτή θα τονίζεται από τις ποδιές στους προφυλακτήρες και τα πλαστικά προστατευτικά τμήματα στους θόλους των τροχών στα μασπιέ και χαμηλά στους προφυλακτήρες. Μια πρώτη εικόνα για το πώς θα μοιάζει μπορούμε να δούμε μέσω των ηλεκτρονικά επεξεργασμένων εικόνων από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theophilus Chin.

Όπως και τα νέα Α4 Sedan/Avant, έτσι και το νέο A4 allroad θα βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα, η οποία προσφέρει υψηλότερη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος. Φυσικά θα εφοδιάζεται με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro, καθώς και με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Για την κίνησή του δεν περιμένουμε για ακόμα μια φορά μικρούς κινητήρες, αφού με την τετρακίνηση quattro συνδυάζονται ο βενζίνης 2.0 TFSI 252 PS και οι πετρελαίου 2.0 TDI 190 PS και 3.0 TDI 218/272 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store