Νέο Audi A7/S7 Sportback με αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις

Το μεγάλο Audi Α7 Sportback με το αθλητικό και πολυτελές στιλ ανανεώνεται και δέχεται βελτιώσεις τόσο στην σχεδίαση όσο και στα μηχανικά του μέρη, τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του. Εξωτερικά το 5θυρο κουπέ A7 Sportback των 4,97 μέτρων μήκους φέρει νέας σχεδίασης μάσκα, προφυλακτήρες, απολήξεις των εξατμίσεων και φωτιστικά σώματα. Τα τελευταία είναι τεχνολογίας Matrix LED και εκτός από την καλύτερη φωτεινότητα που προσφέρουν, χαρίζουν στο αυτοκίνητο ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Audi A7 Sportback υπάρχουν νέα υλικά, φυσικά ο εξοπλισμός είναι υπερπολυτελής, ενώ οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μεγάλους χώρους και ανέσεις (χώρος αποσκευών 535 λίτρα).

Για την κίνησή του υπάρχει μια γκάμα πέντε ισχυρότερων μηχανικών συνόλων, δύο βενζίνης και τρεις ντίζελ Euro 6, με απόδοση από 218 έως 333 ίππους. Στον V6 3.0 TDI των 272 ίππων υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, ενώ στην εκδοχή των 218 ίππων με την κίνηση στους εμπρός τροχούς, η Audi αναφέρει κατανάλωση 4,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 στα 122 γρ./χλμ. Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή του 3.0 TDI bi-turbo με 320 ίππους και με το 8τάχυτο tiptronic έναντι του 7τάχυτου S tronic των άλλων εκδόσεων. Στους κινητήρες βενζίνης  υπάρχει ο κορυφαίος 4.0 TFSI με 450 ίππους και σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων (COD) για το S7.

Επιπλέον, το ανανεωμένο Audi A7 εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων MMI, με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και αερανάρτηση στο S7, με ζάντες διαμέτρου από 17 έως 21 ίντσες και με μια πληθώρα συστημάτων ασφαλείας. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει προς τα τέλη του καλοκαιριού, με τιμές Γερμανίας από 51.300 για την αρχική έκδοση και από 82.300 για το S7. 

Get it on Google Play Download on the App Store