Το νέο Audi A1 μικρογραφία του Q2

Το νέο Audi A1 όπως είναι λογικό βρίσκεται υπό εξέλιξη και το μόνο που έχουμε δει μέχρι στιγμής από αυτό είναι οι κατασκοπευτικές εικόνες του οι οποίες όμως δεν το αποκάλυπταν ούτε στο ελάχιστο. Παρόλα αυτά, χάρη στο RM Car Design μπορούμε να πάρουμε μια γεύση.

Πρόκειται ουσιαστικά για ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστικού στούντιο RM Car Design και βασίζεται στις πληροφορίες που έχει συλλέξει για το μελλοντικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας.

Όπως βλέπουμε και στις δύο εικόνες πιο πάνω, το νέο Audi A1 θα μοιάζει αρκετά στο Q2, ενώ θα μεγαλώσει και σε διαστάσεις κάτι που θα αυξήσει και την ευρυχωρία της καμπίνας του. Μάλιστα οι φήμες λένε πως θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο.

Κάτω από το καπό του δεν θα έχουμε εκπλήξεις, καθώς θα δούμε τον τρικύλινδρο 1.0 λτ. όχι όμως στα 90 άλογα αλλά μόνο στην έκδοση με τα 115 η οποία συνοδεύεται και με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Εκτός από αυτόν θα υπάρχει και ο 1.5 λτ. με τους 150 ίππους. Όποιος θέλει diesel θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στις εκδόσεις του 1.6 TDI με διαφορετικές ιπποδυνάμεις.

Τέλος, θα δούμε και έκδοση S1 μάλλον με μοτέρ 2.0 λτ. και 250+ ίππους, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για έκδοση RS με 300 άλογα και πάνω.

Δείτε ακόμη:

Έτσι λειτουργεί ένας μπόξερ κινητήρας (+video)

Σοκάρει η διαφορά ανάμεσα σε γνήσια και ιμιτασιόν φρένα (+video)

Η BMW ACL2 της AC Schnitzer είναι η γρηγορότερη BMW στο Nürburgring (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store