Audi ABT R8 V10 Facelift 600 PS

Ο βελτιωτικός οίκος ABT παρουσίασε το αναβαθμισμένο R8 facelift, προσθέτοντάς του ακόμα περισσότερο δυναμισμό, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τόσο το περιορισμένο κοινό που σκοπεύει να το αποκτήσει και απαιτεί το ακόμα κάτι παραπάνω, είτε εκείνους που απλά το θαυμάζουν βλέποντάς το και κάνουν όνειρα.

Εξωτερικά λοιπόν στο ανανεωμένο Audi ABT R8 υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με πιο αγριεμένη εμφάνιση, σπόιλερ και αεροτομή από ανθρακόνημα, νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με δύο ζεύγη στρογγυλών απολήξεων και μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με ελαστικά 235/35 εμπρός και 305/30 πίσω.

Την φροντίδα της ABT έχει δεχτεί και ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας 5.2 FSI των 525 ίππων, η ισχύς του οποίου ανέβηκε στους 600 ίππους με 550 Nm ροπής (από 530 Nm). To βελτιωμένο Audi R8 επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα. Από την αναβάθμιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα ελατήρια χαμηλώματος, ενώ η V8 έκδοση 4,2 FSI 430 hp εφοδιάζεται και με αλλαγμένα αμορτισέρ για ακόμα καλύτερο κράτημα στο δρόμο, ακόμα και στα όρια. Για το κόστος της μετατροπής δεν ανακοινώνεται κάποια τιμή, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα απασχολήσει ιδιαίτερα τον κάτοχο το Audi R8 που σκοπεύει να κάνει τη βελτίωση.

Get it on Google Play Download on the App Store