Νέα σπορ έκδοση Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Η Alfa Romeo Giulietta η οποία ανανεώθηκε το 2014, απέκτησε την έκδοση Giulietta Sprint και πρόκειται να εμφανιστεί το Μάρτιο του 2016 με facelift, τώρα παρουσιάζεται σε μια νέα σπορτίφ έκδοση, την Sprint Speciale. Εξωτερικά μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το ομώνυμο μοντέλο του 1957, ωστόσο ξεχωρίζει από τις μαύρες 17άρες ζάντες αλουμινίου, την πανοραμική γυάλινη οροφή, από τις δύο μεγάλες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, τα ένθετα στα μασπιέ και τους σκουρόχρωμους καθρέπτες και χειρολαβές των εμπρός θυρών.

Στο εσωτερικό της νέας Giulietta Sprint Speciale τα τύπου μπάκετ καθίσματα με το ενιαίο προσκέφαλο, την επένδυση αλκαντάρα και τις κόκκινες ραφές τονίζουν το δυναμικό στιλ του ιταλικού μικρομεσαίου, μαζί με τις ίδιου στιλ επενδύσεις στον επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι, καθώς και τα ανοξείδωτα πεντάλ. Επιπλέον, τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και στις πόρτες τύπου carbon ενισχύουν περεταίρω το σπορτίφ εσωτερικό της Giulietta.

Η ειδική αυτή έκδοση έχει ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ιταλία σε «τσουχτερές» τιμές. Συγκεκριμένα με τον 1.4 Turbo 150 hp κοστίζει από 27.500 ευρώ, η 2.0 JTDM 175 hp TCT ανεβαίνει στις 32.940 ευρώ και η 1750 TBi 240 hp φτάνει τις 34.500 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και το σύστημα infotainment Uconnect με την οθόνη αφής των 6,5 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store