Alfa Romeo Giulietta με επιρροές από τη νέα Giulia QV!

Η Alfa Romeo Giulietta η οποία παρουσιάστηκε το 2010, έχει δεχτεί μέχρι σήμερα αρκετές αναβαθμίσεις κυρίως σε επίπεδο εκδόσεων, μηχανικών μερών και βελτιώσεων στο εσωτερικό (δείτε εδώ), ενώ ανανεωμένη και εξωτερικά αναμένεται να δούμε το 2016. Ολοκαίνουργια από άκρη σε άκρη Giulietta αργεί ακόμα, αφού υπολογίζεται σε περίπου τρία χρόνια, όπως αντίστοιχα ισχύει και για τη μικρότερη MiTo, η οποία και αυτή ετοιμάζεται για ένα εκτεταμένο facelift το 2016.

Προς το παρόν τον κύριο λόγο στην αναβάθμιση της γκάμας της Alfa Romeo έχει αναλάβει η μεσαία, πισωκίνητη Giulia, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και σε πιο «νορμάλ» εκδόσεις, πέρα από την Giulia GTA. Οι επόμενες Alfa Romeo θα είναι ένα μεσαίο SUV που θα τοποθετηθεί απέναντι στον γερμανικό premium ανταγωνισμό και κατόπιν θα κάνει την εμφάνισή της πιθανώς μια νέα roadster Alfa Romeo.

Για τη μελλοντική Giulietta, ο σχεδιαστής Theophilus Chin δείχνει μέσω της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης φωτογραφίας, πως θα μπορούσε να ήταν εξωτερικά, εάν ακολουθούσε την σχεδιαστική φιλοσοφία της Giulia. Το αποτέλεσμα κρίνεται πολύ καλό και με αρκετό δυναμισμό όπως αρμόζει σε μια Alfa Romeo, ενώ θα μπορούσε σίγουρα να αποτελεί εργοστασιακό μοντέλο. Παράλληλα μια κορυφαία έκδοση Giulietta Quadrifoglio Verde με απόδοση άνω των 300 ίππων θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι των «καυτών» μικρομεσαίων χάτσμπακ, όπως είναι το νέο Honda Civic Type R, το Ford Focus RS, η Mercedes-AMG A 45, το Audi RS 3 Sportback και η επερχόμενη BMW Σειρά 2 Μ.

Get it on Google Play Download on the App Store