Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια Mercedes-Benz E 400 Coupe;

Η νεότερη Mercedes E-Class Coupe είναι αναμφίβολα από τα πιο καλοσμιλεμένα δίπορτα μοντέλα, όχι μόνο της ίδιας της μάρκας αλλά και γενικότερα. Οι γραμμές του αμαξώματός της εκπέμπουν γοητεία, δυναμισμό και πολυτέλεια σε πολύ σωστές αναλογίες και δίχως πολλές φαμφάρες.

Η εικονιζόμενη σε κόκκινο χρώμα «fire opal» που της ταιριάζει πολύ, την πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή και το πακέτο AMG, το οποίο περιλαμβάνει πιο σπορ προφυλακτήρες με μεγάλους αεραγωγούς μπροστά και σπόιλερ είναι σκέτη κούκλα. Και γίνεται ακόμα πιο σπορτίφ με την προσθήκη μεγαλύτερης διαμέτρου ζαντών αλουμινίου και χαμήλωμα στην ανάρτηση (ίσως να εφοδιάζεται με αερανάρτηση η συγκεκριμένη).

Την κίνηση της E 400 Coupe φροντίζει το V6 biturbo μηχανικό σύνολο των 3.5 λτ., απόδοσης 333 ίππων και 480 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το αμάξωμα των 1.735 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.  

Ακόμα και χωρίς τις όποιες αναβαθμίσεις, η E 400 Coupe παραμένει άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους, αφού στην χώρα μας κοστίζει από 89.100 ευρώ, όταν στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 54.200 δολάρια (49.500 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store