Νέο Volkswagen Scirocco GTS 2.0 TSI με μοναδική σπορ εμφάνιση

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, η Volkswagen θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο Scirocco GTS, το οποίο βασίζεται στο ανανεωμένο Scirocco, ωστόσο η ονομασία του προέρχεται από το πρώτο Scirocco GTS του 1982. Το νεότερο σπορ μικρομεσαίο της VW φέρει πολλά μοναδικά στοιχεία στον εξοπλισμό του, ενώ εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα του Golf GTI.

Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 220 ίππους, συνδυάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ή με 6άρι DSG, επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 246 χλμ./ώρα και η κατανάλωση ανέρχεται στα 6,1 λτ./100 χλμ.

Εξωτερικά η νέα έκδοση του Volkswagen Scirocco GTS ξεχωρίζει από τις ταινίες που διατρέχουν το καπό, οροφή και πόρτα του χώρου αποσκευών, τις 18 ιντσών ζάντες «Norwich» ή προαιρετικά τις 19 ιντσών «Lugano», τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, το πακέτο R-Line (αεροτομή οροφής, διαχύτης, μαύρη μάσκα και αεραγωγός, σπορ προφυλακτήρας) και τους μαύρους καθρέπτες. Έξι θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος: Deep Black, Indium Grey, Urano Grey, Pure White, Oryx White και Flash Red.

Στο εσωτερικό του νέου Scirocco GTS το «ειδικό» στιλ του τονίζουν οι επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνου, τα λογότυπα GTS, οι νέες επενδύσεις στα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, τα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα και οι επίσης κόκκινες ραφές σε τιμόνι, ζώνες ασφαλείας, χειρόφρενο, κεντρικό υποβραχιόνιο, πατάκια και λεβιέ ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store