Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου VW Polo (+video)

Το νέο VW Polo θα αποκαλυφθεί επισήμως την Παρασκευή. Παρόλα αυτά από σήμερα η γερμανική μάρκα άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα εικόνες του, στις οποίες το βλέπουμε εν μέρει, καθώς δεν είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές. Παρόλα αυτά παίρνουμε μια γερή πρώτη δόση από αυτό.

Η έκτης γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου βρίσκεται προ των πυλών και όπως είναι λογικό, όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά σε αυτό θα βρισκόμαστε, καθώς την Παρασκευή θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο.

Το νέο VW Polo θα έχει αυξημένες διαστάσεις, χάρη στη νέα πλατφόρμα MQB, που θα του χαρίζουν και πιο ευρύχωρο εσωτερικό. Παράλληλα στην VW διατείνονται πως κατάφεραν να μειώσουν το βάρος του παρά το αυξημένο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Εκτός από αυτά που μας αφήνουν να δούμε οι δύο, όχι και τόσο αποκαλυπτικές αλλά επίσημες εικόνες, όλα δείχνουν πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο το οποίο θα διακρίνεται για τον πλουραλισμό των εκδόσεών του καθώς κάτω από το καπό του θα συναντάμε 12 διαφορετικά μοτέρ.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως θα έχουμε τα τρικύλινδρα σύνολα (1.0 λτ. TSI) τα τετρακύλινδρα (1.5 λτ. TSI και 1.6 λτ. TDI), το κορυφαίο 2.0 λτ. TSI στην έκδοση GTI και μία ακόμη υβριδική έκδοση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις πηγές μας, το νέο Polo θα κάνει το ντεμπούτο του τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, ενώ το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά  τοποθετείται χρονικά πριν το τέλος του 2017.

Δείτε ακόμη:

Θα γίνουν υβριδικές οι BMW M3/M4;

Ελπίδες για νέο Mitsubishi Evo αλλά…

Ποιος ευθύνεται για αυτό το τρακάρισμα; (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store