Αμφίβιο τζιπ που πάει παντού (+video)

Αναζητάτε ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει τις εντός – εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης με ικανότητες πλεύσης; Ε, λοιπόν ιδού το κατάλληλο αμφίβιο όχημα παραγωγής WaterCar Panther, το οποίο μετά από 14 χρόνια εξέλιξης, ατελείωτες ώρες εργασίας και 27 διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους, τα βουνά, τις παραλίες και τις θάλασσες.

Εξωτερικά ο αμφίβιος… πάνθηρας μοιάζει αρκετά με το Jeep Wrangler, προφανώς για να είναι αναγνωρίσιμη η καταγωγή του, ενώ τα τμήματα του αμαξώματός του είναι κατασκευασμένα από fiberglass, όπως δηλαδή στις βάρκες. Παράλληλα, το ελαφρύ του πλαίσιο έχει κρατήσει το συνολικό βάρος του οχήματος στα 1.360 κιλά.

Το WaterCar Panther τροφοδοτείται με έναν V6 3,7 λίτρων κινητήρα της Honda, απόδοσης 250 ίππων, ισχύς που μεταδίδεται είτε στους πίσω τροχούς, είτε στην προπέλα, μέσω ενός 4τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Από πλευράς επιδόσεων το αμφίβιο αυτό όχημα φτάνει στο δρόμο τα σχεδόν 130 χλμ./ώρα τελικής, ενώ στο δεύτερο υγρό του στοιχείο ξεπερνά τα 70 χλμ./ώρα. 

Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το video της παρουσίασης του WaterCar Panther που ακολουθεί: 

Get it on Google Play Download on the App Store