Ο απίστευτος πίνακας οργάνων της McLaren 720S (+video)

Η McLaren 720S αν μη τι άλλο έχει να επιδείξει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που της χαρίζουν αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ένα από αυτά είναι και ο πίνακας οργάνων, ο οποίος αναδιπλώνεται και κρύβεται μέσα στο ταμπλό. Στο παρακάτω video μπορείτε να τον δείτε σε λειτουργία.

H McLaren 720S αποδίδει 720 άλογα και 770 Nm ροπής, τα οποία διαχειρίζονται μέσω του 7τάχυτου αυτόματου διπλοσύμπλεκτου SSG κιβωτίου της McLaren.

Δείτε επίσης: 23χρονος διέλυσε τη McLaren του

Σε συνδυασμό με το συνολικό βάρος των 1.283 κιλών, προσφέρεται μια εντυπωσιακή αναλογία 561 ίππων ανά τόνο, ενώ οι επιδόσεις είναι απλά καταιγιστικές μια και το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 2,9 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα 7,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 341 χλμ./ώρα.

Η παρουσία της νέας McLaren 720S στο δρόμο είναι φυσικά άκρως εντυπωσιακή, με το αλουμινένιο της αμάξωμα να φέρει αεροδυναμικές γραμμές, αλλά και να χαρακτηρίζεται από στοιχείο όπως τα νέα λεπτά φώτα στο εμπρόσθιο τμήμα, τις πλαϊνές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, αλλά και τα αντίστοιχα λεπτά φώτα πίσω με δύο εξατμίσεις τοποθετημένες ψηλά.

Ας δούμε όμως τον εντυπωσιακό πίνακα οργάνων στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store