Θρασύτατος κλέφτης μπαίνει σε συνεργείο και κλέβει αυτοκίνητο! (video)

 

Σε ένα απίστευτο βίντεο που μας έρχεται από την Αυστραλία και έχει κοινοποιηθεί στο facebook από την αστυνομία της πολιτείας του Queensland, ένας άνδρας φαίνεται να μπαίνει στο συνεργείο μιας εμπορίας αυτοκινήτων και να κλέβει μέρα μεσημέρι ένα Holden Commodore που ήταν εκεί για επισκευές.

Το όλο περιστατικό, που καταγράφηκε από τις κάμερες της εμπορίας αυτοκινήτων, δείχνει έναν άνδρα με σαγιονάρες και βερμούδα να περπατά χαλαρός μέσα στο χώρο του συνεργείου και αφού πηγαίνει πρώτα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, καταλήγει στο Commodore, το οποίο παίρνει και φεύγει σαν κύριος!

Δείτε ακόμα: Όταν σκάει το λάστιχο της Porsche στα 332 χλμ./ώρα (+video)

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το προσωπικό του συνεργείου δεν έχει καταλάβει τίποτα, μέχρι που ο κλέφτης έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο, έχει κλειδώσει πόρτες και παράθυρα και στη συνέχεια κάνει όπισθεν και φεύγει από το συνεργείο.

Το όλο συμβάν μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο όπως προείπαμε δόθηκε στη δημοσιότητα από την τοπική αστυνομία ζητώντας παράλληλα πληροφορίες μήπως κάποιος αναγνωρίσει τον θρασύτατο κλέφτη.

 

Get it on Google Play Download on the App Store