Της έκλεψε το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της (+video)

Αυτός ο ληστής πρέπει να είναι ο πιο θρασύς ληστής που είδαμε ποτέ. Ο τρόπος που κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο από μία ηλικιωμένη κυρία είναι απίστευτος, καθώς την προσέγγισε και της είπε πως υπάρχει ένα πρόβλημα στο εμπρός μέρος του αυτοκίνητου της. Εκείνη βγήκε να το δει και αυτός μπήκε στη θέση του οδηγού και έγινε καπνός.

Το video που θα δούμε παρακάτω μας έρχεται από την αστυνομία του Sussex και σκοπό έχει να ενημερώσει τους πολίτες για τους επιτήδειους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και όπως φαίνεται είναι πολλοί και θρασύτατοι.

Δείτε επίσης: Μάχιμο Nissan X-Trail με ερπύστριες πάει παντού (+video)

Ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής του video. Ο άνανδρος κλέφτης προσέγγισε μία ηλικιωμένη κυρία και την έβγαλε από το αυτοκίνητό της, λέγοντάς της πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο εμπρός μέρος και πρέπει να το δει.

Μόλις η κυρία βγήκε από το αυτοκίνητο, αυτός μπήκε κατευθείαν στη θέση του οδηγού, το πήρε και έγινε καπνός… Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου προσπάθησε να τον σταματήσει μπαίνοντας μπροστά στο αυτοκίνητο αλλά εκείνος δεν δίστασε, πάτησε το γκάζι και έφυγε χτυπώντας ελαφρώς στο γόνατο την 72χρονη γυναίκα.

Δείτε το απίστευτο video και έχετε πάντοτε το νου σας…

Get it on Google Play Download on the App Store