Στη φόρα τα μυστικά της VW (+video)

Η Volkswagen ετοιμάζει την επίθεσή της σε πολλές κατηγορίες και είναι αποφασισμένη να κυριαρχήσει. Προκειμένου να μας ενημερώσει λοιπόν σχετικά με το τι ετοιμάζει για να κερδίσει τη μάχη έδωσε στη δημοσιότητα ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούν τρία νέα μοντέλα της.

Το video αυτό είναι από τις δοκιμές εξέλιξης των Arteon, Tiguan Allspace και Up! GTI στη Νότια Αφρική και σκοπός του είναι να μας παρουσιάσει άγνωστες πτυχές των μοντέλων, τα οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

Σε αυτό θα δούμε τον υπεύθυνο εξέλιξης Frank Welsch να μιλά για τα οφέλη των δοκιμών σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της Αφρικής, το οποίο τους δίνει την ευκαιρία να φέρουν τους κινητήρες και γενικότερα τα αυτοκίνητα στα όριά τους και να δουν πως συμπεριφέρονται σε ακραίες, πραγματικές συνθήκες.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Elmar-Marius Licharz ο οποίος είναι υπεύθυνος παραγωγής και θα μας μιλήσει για το Arteon και το πόσο άνετο είναι αυτό σε χώρους παρά την κουπέ σιλουέτα του.

Δείτε ακόμη: Αμερικάνος τρολάρει άσχημα τη Volkswagen

Εμείς σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το Arteon θα αντικαταστήσει το VW CC (πρώην Passat CC) και θα παρουσιαστεί επισήμως στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης την άνοιξη (διαβάστε περισσότερα για το VW Arteon).

Όσον αφορά το VW Tiguan Allspace, αυτό έκανε ήδη την εμφάνισή του στην Κίνα ως το μακρύ Tiguan και σκοπός του είναι να αποτελέσει μία εναλλακτική για όσους θέλουν μεγαλύτερο χώρο για αποσκευές από το Tiguan αλλά και επταθέσιο εσωτερικό, ενώ και αυτό θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης (διαβάστε περισσότερα για το VW Tiguan Allspace).

Τέλος, το Up! GTI, το οποίο ακόμη είναι άγνωστο αν θα κάνει ντεμπούτο στην ίδια έκθεση, θα εφοδιάζεται με τον 1.0 λτ. TSI EA211 κινητήρα, τον οποίο έχουμε γνωρίσει στο Golf TSI BlueMotion. Το μοτέρ αποδίδει 115 ίππους και 200 Nm ροπής, ενώ η VW υπόσχεται 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 8,5 δλ. και τελική ταχύτητα κοντά στα 200 χλμ./ώρα (διαβάστε περισσότερα για το VW Up! GTI).

Get it on Google Play Download on the App Store