Νέα υπηρεσία ασφάλισης Private Client Service

Όσο παράξενο και αν φανεί, στις 11 Νοεμβρίου γιορτάζεται η «Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης». Καθιερώθηκε το 2004 και από τότε η 11η Νοεμβρίου είναι η επίσημη ημέρα εορτασμού της, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Η Feel Safe Insurance και η Στέλλα Ζουλινάκη σεβόμενη το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και την επαγγελματική παρουσία της στον κλάδο εδώ και 19 χρόνια, εγκαινιάζει σήμερα συμβολικά μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το Private Client Service.

Οι λύσεις που προσφέρει το Private Client Service είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη με καλύψεις και υπηρεσίες πέρα από τις συνηθισμένες της αγοράς.

Απευθύνεται κυρίως σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις που αποζητούν την φερεγγυότητα και την ποιότητα σε ιδανική αναλογία σχέσης κόστους – παροχών. Ειδικά για τον κλάδο του αυτοκίνητου, η κάλυψη είναι για όλους του κινδύνους τυχαίας και απρόβλεπτης υλικής ζημιάς του οχήματος ανεξάρτητου ευθύνης.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, στην κάλυψη περιλαμβάνονται:

Αστική ευθύνη, πυρκαγιά, καιρικά φαινόμενα, ολική και μερική κλοπή, στάσεις, απεργίες, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες βλάβες, ίδιες ζημίες (μεικτή), φροντίδα ατυχήματος, κάλυψη υαλοπινάκων και κλειδαριών με μεγάλο όριο (π.χ. 3.000 ευρώ κάλυψη), αστική ευθύνη πυρός, κάλυψη προσωπικού ατυχήματος, ασφάλιση απώλειας εγγράφων κ.λπ.

Και μερικές πολύ ιδιαίτερες, μοναδικές καλύψεις:

  • Πειρατεία αυτοκίνητου
  • Αντικατάσταση ζαντών
  • Κάλυψη προσωπικών αντικειμένων εντός οχήματος
  • Αντικατάσταση παιδικών καθισμάτων αυτοκίνητου
  • Απώλεια ικανότητα οδήγησης
  • Μόνιμος εξοπλισμός αναψυχής και πλοήγησης και άλλες ειδικές απαιτήσεις
  • Ειδικός πραγματογνώμονας
  • Άμεση αποζημίωση

H παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται από μεγάλη πολυεθνική ασφαλιστική, είτε ζητείται ειδικό συμβόλαιο κατευθείαν από εξωτερικό (με πλήρη μετάφραση) και αφορά αυτοκίνητα άξιας άνω των 35.000 ευρώ.

Για όλους εσάς που τα αυτοκίνητα είναι «κάτι παραπάνω» από εργαλείο καθημερινών μετακινήσεων, η παραπάνω ειδική υπηρεσία θα σας απαλλάξει από οποιοδήποτε άγχος και ταλαιπωρία.

Η Feel Safe Insurance θα μεριμνήσει να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση!

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store