Toyota GT 86 Cup Edition σε 86 συλλεκτικά αντίτυπα

Mε 86 βελτιωμένα και “ειδικά” GT86 θα γιορτάσει η Toyota την επικείμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα αντοχής VLN Endurance Championship που θα πραγματοποιηθεί στο Nürburgring.

Η έκδοση Cup Edition θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα που θα συνδυάζονται με αυτοκόλλητα που τονίζουν τον αγωνιστικό του χαρακτήρα. Η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι επίσης διαφορετικής σχεδίασης, ενώ τις διαφορές εξωτερικά συμπληρώνουν οι 18 ιντσών ζάντες της ΟΖ (Ultraleggera) οι οποίες διαθέτουν τα P Zero ελαστικά διάστασης 225/40 της Pirelli.

Στο εσωτερικό της η έκδοση Cup Edition του GT86 ξεχωρίζει για την ευρεία χρήση αλκαντάρας σε τιμόνι, πόρτες, ταμπλό και καθίσματα ενώ το δέρμα και οι κόκκινες ραφές σε πολλά σημεία του εσωτερικού αναδεικνύουν τον ξεχωριστό και σπορ χαρακτήρα αυτής της έκδοσης. Όπως είναι σύνηθες σε τέτοιας ιδιαιτερότητας αυτοκίνητα έτσι και στο Cup Edition υπάρχει ειδικό πλαίσιο από βουρτσισμένο αλουμίνιο που αναγράφει τον σειριακό αριθμό του κάθε αυτοκινήτου από τα 86 που θα κατασκευαστούν.   

Η έκδοση Cup Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Γερμανία από τον επόμενο μήνα, με κόστος 2.860 ευρώ επιπλέον των νορμάλ  GT86.

Get it on Google Play Download on the App Store