3 νέα μοντέλα της Toyota στην Σαγκάη

Η Toyota παρουσιάζει στην έκθεση της Σαγκάης τρία νέα μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών, όπως είναι τα πρωτότυπα FT-HT Yuejia και Yundong Shuangding II και το Yaris για την κινέζικη αγορά. Ξεκινώντας από το FT-HT Yuejia, είναι ένα πρωτότυπο εξαθέσιο, το οποίο ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα των ενός όγκου πολυχρηστικών αυτοκινήτων και μοιάζει περισσότερο με ένα σπορ χάτσμπακ. Μάλιστα οι πόρτες του ανοίγουν αντικριστά διευκολύνοντας την είσοδο και έξοδο των επιβατών, οι οποίοι κάθονται σε 6 ανεξάρτητα καθίσματα σε τρεις σειρές.

Το  Yundong Shuangding II ουσιαστικά αποτελεί την εξέλιξη του Furia concept, το οποίο είδαμε στην φετινή έκθεση του Ντιτρόιτ και αποτελεί τον προάγγελο του μελλοντικού Toyota Corolla. Παράλληλα τόσο το FT-HT Yuejia όσο και το Yundong Shuangding II τροφοδοτούνται με υβριδικούς κινητήρες, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.

Το τρίτο και πολύ σημαντικό για την Toyota στην Κίνα μοντέλο, είναι το Yaris, όχι όμως στην μορφή που το γνωρίζουμε, αλλά στην εντελώς διαφορετική κινέζικη εκδοχή. Όπως θα δείτε στην σχετική φωτογραφία δε μοιάζει καθόλου στο τρίτης γενιάς Yaris και σίγουρα το Ευρωπαϊκό μοντέλο είναι πολύ πιο… σουλουπωμένο.

Get it on Google Play Download on the App Store