Το Skoda Rapid βραβεύτηκε με το «Red Dot Design Award»

Το νέο Skoda Rapid κατακτά ένα από τα πλέον περιζήτητα βραβεία σχεδίασης προϊόντος διεθνώς, το «Red Dot». Ο υψηλού κύρους διαγωνισμός «Red Dot Design Αward» είναι αναγνωρισμένος διεθνώς και εξειδικεύεται στην σχεδίαση, ενώ οι νικητές επιλέγονται και με βάση το επίπεδο της καινοτομίας, της λειτουργικότητας, της εργονομίας, της ανθεκτικότητας, της οικολογικής συμβατότητας και της ευκολίας χειρισμού. Το νέο Rapid αποτελεί το έκτο κατά σειρά μοντέλο της Skoda που κερδίζει τον διαγωνισμό αυτό.

Ιδανικές αναλογίες, καθαρές σχεδιαστικά επιφάνειες και έντονες δυναμικές ακμές χαρακτηρίζουν το νέο μοντέλο της Skoda. Ουσιαστικά, το νέο Rapid αποτελεί το πρώτο μοντέλο της μάρκας που ενσωματώνει πλήρως όλα τα στοιχεία της νέας εταιρικής σχεδίασης της Skoda. Ξεκάθαρος και κομψός σχεδιασμός, κορυφαίοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, άριστη σχέση αξίας/τιμής, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια και turbo κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου Rapid που κέρδισαν την θετική ψήφο των 37 κριτών που απαρτίζουν την επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού «Red Dot Design Award».

«H σχεδιαστική ομάδα της Skoda και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το βραβείο αυτό . Αφιερώσαμε πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά για τη δημιουργία της νέας εταιρικής σχεδίασης και το Rapid είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Μάρκας μας που την ενσωματώνει πλήρως» δήλωσε ο Jozef Kaban επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Skoda Auto.

Get it on Google Play Download on the App Store