Νέα ειδική έκδοση Toyota GT86 Yellow Limited περιορισμένης παραγωγής

Το πισωκίνητο κουπέ Toyota GT86 ξεκινά τη διάθεσή του στην Ιαπωνία από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 στη νέα ειδική έκδοση “Yellow Limited” με την ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Εξωτερικά, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του ξεχωρίζει από το κίτρινο χρώμα Sunrise Yellow.

Τη δυναμική του εμφάνιση ενισχύει σημαντικά το “Yellow Limited aero package”, το οποίο περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, μεγάλη πίσω αεροτομή, ποδιές στα μαρσπιέ και κάλυμμα στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Επιπλέον, προσφέρονται 18άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 215/40 εμπρός και 225/40 πίσω, σπορ τακάκια και πιο σφιχτά αμορτισέρ. Στο εσωτερικό κάνει χρωματική αντίθεση το μαύρο χρώμα με τις κίτρινες ραφές στις επενδύσεις των θυρών, στα καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα, στο τιμόνι, χειρόφρενο, ταμπλό και επιλογέα ταχυτήτων.

Αλλαγές στον κινητήρα δεν υπάρχουν και εφοδιάζεται με τον 2λιτρο boxer των 200 ίππων, ο οποίος επιταχύνει το Toyota GT86 στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store