Πως είναι το πιο βασικό Toyota Land Cruiser;

Το Toyota Land Cruiser είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της αντοχής στην σκληρή χρήση και των μεγάλων εκτός δρόμου ικανοτήτων του. Παράλληλα, στις πιο σύγχρονες γενιές του προσφέρει και υψηλά επίπεδα πολυτελείας, αντίστοιχων με των premium αυτοκινήτων. Πληροφοριακά, στη χώρα μας το 5θυρο μοντέλο στην αρχική αλλά πλούσια εξοπλιστική έκδοση Luxury πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από τις 81.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Προβολείς ομίχλης: Πότε επιτρέπεται να τους ανάβουμε;

Πως όμως μπορεί να είναι το πιο «σπαρτιάτικο» καινούργιο Land Cruiser με το 3θυρο αμάξωμα; Η Toyota Μεγάλης Βρετανίας διαθέτει το βασικό Land Cruiser Utility, για όσους αναζητούν ένα σκληροτράχηλο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, αλλά δε δίνουν σημασία σε κάποια επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όσον αφορά κυρίως την εμφάνιση. Έτσι το Land Cruiser Utility έχει ατσάλινες ζάντες 17 ιντσών χωρίς τάσια, άβαφτους καθρέπτες και χειρολαβές των θυρών, απλή μάσκα χωρίς νίκελ και μαύρα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό υπάρχουν απλές υφασμάτινες επενδύσεις και κανένα πολυτελές διακοσμητικό.

Όμως από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει κάτι το ουσιαστικό, αφού εφοδιάζεται με ESP, 7 αερόσακους, αυτόματη λειτουργία φώτων, μηχανικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, εμπρός φώτα ομίχλης, cruise control, ηχοσύστημα, κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Τι αλλάζει στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων με ιστορικές πινακίδες;

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο ίδιος πετρελαιοκινητήρας των 2.755 κ.εκ., απόδοσης 177 ίππων και 420 Nm ροπής. Όσο για την τιμή του, το Land Cruiser Utility πωλείται στην Αγγλία στην τιμή των 32.795 λιρών, δηλαδή 37.125 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store