Νέο μίνι κάμπριο pick-up Suzuki Mighty Deck concept

Παράλληλα με το νέο Suzuki Ignis, η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο και το πολλαπλών δραστηριοτήτων πρωτότυπο μίνι μοντέλο Mighty Deck. Το αμάξωμά του με μήκος μόλις 3.395 χλστ., πλάτος 1.475 χλστ. και ύψος 1.540 χλστ. μοιάζει σαν ένα μεγάλο παιχνίδι. Επιπλέον, ξεχωρίζει εξωτερικά από την υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή και το μίνι διαστάσεων ανοιχτό χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φορτωθεί εύκολα και να μεγαλώσει με την ανάκληση της πλάτης του πίσω καθίσματος και του μπροστινού.

Πολύ μοντέρνο και high-tech είναι το εσωτερικό του, όπου μπορούν να μετακινηθούν 2+2 επιβάτες. Το ταμπλό είναι επενδυμένο στο πάνω μέρος με ξύλο που θυμίζει αντίστοιχο καταστρώματος σε γιοτ (όπως και στον χώρο φόρτωσης), ενώ το κάτω είναι ντυμένο με δέρμα. Στο εμπρός τμήμα του ταμπλό προβάλλονται διάφορες πληροφορίες (π.χ. ώρα και ταχύμετρο), στη μινιμάλ κονσόλα υπάρχει η οθόνη αφής και το ψηφιακό σύστημα του κλιματισμού και το τιμόνι δεν είναι στρογγυλό αλλά τετράγωνο.

Για την κίνηση του Mighty Deck φροντίζει ένα λιλιπούτιο 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 658 κ.εκ., συνδυασμένο με ηλεκτρικό μοτέρ S-Energy Charge. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο αναμένεται να είναι αποδοτικό και με χαμηλή κατανάλωση.

Get it on Google Play Download on the App Store