Νέο σπορ Suzuki Alto Works με turbo κινητήρα 660 κ.εκ.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Suzuki παρουσίασε το νέο σπορ μίνι μοντέλο της Alto Works, το οποίο διαθέτει αρκετές αλλαγές εξωτερικά, στο εσωτερικό και στον κινητήρα σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις. Εξωτερικά διακρίνεται από τους πιο δυναμικής σχεδίασης ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου, την αεροτομή οροφής και τις αυτοκόλλητες ταινίες Works στα πλαϊνά και στο παρμπρίζ.

Στο εσωτερικό, το Alto Works εφοδιάζεται με ενισχυμένα καθίσματα της Recaro, με ανοξείδωτα πεντάλ αλουμινίου, με δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινες ραφές και με πιο σπορτίφ πίνακα οργάνων.

Για την κίνησή του φροντίζει ένα λιλιπούτειο 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας μόλις 660 κ.εκ., απόδοσης 51 ίππων και 63 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει άμεση απόκριση σε συνδυασμό με το κοντής κλιμάκωσης 5τάχυτο κιβώτιο. Παράλληλα το πιο σπορτίφ στήσιμο των αναρτήσεων προσφέρει αμεσότερη απόκριση στο τιμόνι και καλύτερη οδική συμπεριφορά στις στροφές.

Get it on Google Play Download on the App Store