Στη χώρα μας το νέο Audi Q7 3.0 TFSI και 3.0 TDI (τιμές – εξοπλισμοί)

Η Kosmocar – Audi ανακοινώνει την έλευση του νέου Audi Q7 στην Ελληνική αγορά, το οποίο είναι ένα μεγάλο SUV βασισμένο σε νέα πλατφόρμα και με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Ο βασικός εξοπλισμός του νέου μοντέλου περιλαμβάνει οπτική και ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός/πίσω, cruise control, ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, σύστημα υπόδειξης ανάπαυσης σε περίπτωση κόπωσης του οδηγού και σύστημα ασφαλείας «Audi pre sense city». Το τελευταίο προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο σύγκρουσης με άλλα οχήματα ή με πεζούς και μπορεί να φρενάρει εντελώς το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης.

Επιπλέον, στην ευρύτατη γκάμα των προαιρετικών συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, το νέο Audi Q7 δημιουργεί νέα δεδομένα που ανεβάζουν τον πήχη της κατηγορίας σε εντελώς άλλα επίπεδα. Ορισμένα από αυτά τα συστήματα δημιουργήθηκαν από το μηδέν. Ταυτοχρόνως, τα καινοτόμα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με τα οποία είναι εφοδιασμένο το νέο Audi Q7 το καθιστούν πρωτοπόρο στην κατηγορία των SUV. Ανάμεσα στα εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται:

  • Audi pre sense city: ενεργή ασφάλεια στην πόλη
  • Adaptive Cruise Control με υποστήριξη κυκλοφοριακής συμφόρησης
  • ACC stop & go – «Αυτόματος πιλότος» με παρέμβαση και στο σύστημα διεύθυνσης
  • Εύκολοι ελιγμοί με τρέιλερ: το σύστημα trailer assistant
  • Predictive efficiency assistant: ηλεκτρονικός σύμβουλος οικονομικής και ασφαλούς οδήγησης με στοιχεία από το Navigation

Το νέο Audi Q7 θα είναι διαθέσιμο για την Ελληνική αγορά με έναν 3.0 TFSI κινητήρα και έναν ντίζελ 3.0 TDI στην ίδια τιμή των 85.550 ευρώ. Αργότερα θα διατεθεί και το Audi Q7 e-tron quattro, το οποίο περιλαμβάνει ένα υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από έναν 3.0 λτ. κινητήρα diesel και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 94 kW.

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμούς πατήστε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store