Νέο Subaru Impreza Sport Hybrid με 4,9 λτ./100 χλμ. κατανάλωση

Η Subaru ξεκινά το λανσάρισμα του νέου Impreza Sport Hybrid, το οποίο όπως αναφέρει η ονομασία του διαθέτει υβριδικό σύστημα και σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο κιβώτιο ταχυτήτων και η μπαταρία βρίσκεται πάνω από τον πίσω άξονα. Ο θερμικός επίπεδης διάταξης κινητήρας των 2.0 λτ. απόδοσης 150 ίππων συνδυάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα των 13 ίππων και με το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων μετάδοσης κιβώτιο Lineatronic CVT. Η Subaru ανακοινώνει κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ., σύμφωνα με τον ιαπωνικό κύκλο μέτρησης.

Φυσικά η μετάδοση της κίνησης γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω του Symmetrical All-Wheel Drive (AWD). Αλλαγές έχουν γίνει και στις ρυθμίσεις της ανεξάρτητης σε όλους τους τροχούς ανάρτησης, έτσι ώστε να συνδυάζει ιδανικά τα σπορτίφ δυναμικά χαρακτηριστικά με υψηλά επίπεδα ανέσεων. Για το «πάτημα» φροντίζουν οι 17 ιντσών ζάντες μα ελαστικά διαστάσεων 205/50.

Εξωτερικά, το Impreza Sport Hybrid διακρίνεται από τους νέους προφυλακτήρες, τις προσθήκες στα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής και τα λογότυπα Hybrid. Το εσωτερικό διαφοροποιείται μέσω των επενδύσεων τύπου λάκας πιάνου ή των μεταλλικών τμημάτων, και των καθισμάτων με τις μπλε ραφές.

Όσον αφορά στην τιμή του, η αρχική έκδοση κοστίζει από 2.505.600 γιεν, που αντιστοιχούν με μόλις 17.900 ευρώ, ενώ από τον αρχικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το Eye Sightμε τα διάφορα επιμέρους συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Get it on Google Play Download on the App Store