Subaru BRZ Premium Sport Edition JDM

Τον περασμένο Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Subaru είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο BRZ Premium Sport Concept, το οποίο τώρα αποκαλύπτει σε έκδοση παραγωγής, μόνο για την ιαπωνική αγορά. Το BRZ Premium Sport Edition JDM βασίζεται στην έκδοση BRZ tS και εφοδιάζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών STI, με αεροδυναμικά βοηθήματα και με δύο μεγάλες στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Περισσότερες αλλαγές συναντώνται στο εσωτερικό που συμβαδίζουν με την ονομασία του μοντέλου (Premium), καθώς εξοπλίζεται με δερμάτινες επενδύσεις εκτός από τα καθίσματα, στην κονσόλα, στις πόρτες, στο ταμπλό, τιμόνι, χειρόφρενο και επιλογέα των ταχυτήτων με πορτοκαλί ραφές. Επιπλέον, τα αλουμινένια πεντάλ, το κόκκινο μπουτόν εκκίνησης STI και το τμήμα από ανθρακόνημα στο ταμπλό τονίζουν περαιτέρω τον σπορτίφ χαρακτήρα του BRZ.

Από μηχανικής πλευράς δεν υπάρχει καμία αλλαγή και έτσι προσφέρεται με το 2.0 λίτρων boxer κινητήρα των 200 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Πληροφοριακά η τιμή του στην Ιαπωνία θα ξεκινά από τα 3.034.500 γιεν (σχεδόν 22.500 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store