Subaru BRZ tS (tuned by STI) παραγωγής

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου Subaru BRZ tS, η εν λόγω φίρμα λανσάρει το ομώνυμο μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα παραχθεί σε 500 αντίτυπα αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Το εξοπλισμένο με το πακέτο STI, Subaru BRZ tS (tuned by STI) προσφέρεται στην στάνταρ έκδοση και στην πιο σπορ με το πακέτο GT, φέροντας αισθητικές αλλαγές και βελτιώσεις στο στήσιμο του αυτοκινήτου για ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά το Subaru BRZ tS διακρίνεται από τις πολυάκτινες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τα σπόιλερ εμπρός στα πλαϊνά και το διαχύτη, την STI πίσω… φτερούγα από ανθρακόνημα (με το πακέτο GT) και τα λογότυπα STI σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Σε τεχνικό επίπεδο το βελτιωμένο BRZ tS διαθέτει επαναρυθμισμένη ανάρτηση με νέα αμορτισέρ και ελατήρια, μπάρα στους εμπρός θόλους, ενισχυτικά ελάσματα για την πίσω ανάρτηση και πιο αποδοτικά φρένα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό που τονίζουν τον πιο σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου, όπως είναι τα μπάκετ καθίσματα της Recaro με επένδυση αλκαντάρα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ταχύμετρο και λογότυπα STI, επενδύσεις αλουμινίου και τύπου ανθρακονήματος στο ταμπλό.

Get it on Google Play Download on the App Store