Νέο σπορτίφ Skoda Rapid Monte Carlo σεντάν με πέντε κινητήρες

Η πολυμελής οικογένεια των σπορ εκδόσεων Monte Carlo της Skoda υποδέχεται ένα ακόμα μέλος, το Rapid Monte Carlo με το σεντάν αμάξωμα, το οποίο πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά μοντέλο Monte Carlo της φίρμας, το οποίο θα ξεκινήσει τη διάθεσή του από τον ερχόμενο Νοέμβριο, παράλληλα με τα Citigo, Fabia, Fabia Combi, Rapid, Rapid Spaceback και Yeti Monte Carlo.

Εξωτερικά, το συντηρητικής σχεδίασης Rapid αποκτά πιο σπορτίφ εικόνα μέσω των μαύρων ζαντών αλουμινίου διαμέτρου 16 ή 17 ιντσών, των επίσης μαύρων καθρεπτών, μάσκας, σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη πίσω και μαρσπιέ. Επιπλέον, στις μεσαίες κολόνες έχουν τοποθετηθεί λογότυπα Monte Carlo, τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ και τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν σκουρύνει.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, xenon φώτα και φιμέ εμπρός φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό του Rapid Monte Carlo υπάρχει σπορ τιμόνι τριών ακτινών flat bottomed με δερμάτινη επένδυση και κόκκινες ραφές, όπως επίσης και στον επιλογέα ταχυτήτων – χειρόφρενο, καθώς και σπορ καθίσματα με ενισχυμένη στήριξη και τριχρωμία κόκκινου – γκρι – μαύρου.

Το νέο Rapid Monte Carlo θα προσφέρεται με όλους τους TSI και TDI κινητήρες, όπως είναι οι 1.2 TSI 90 PS, 1.2 TSI 110 PS, 1.4 TSI 125 PS, 1.4 TDI 90 PS και 1.6 TDI 116 PS.

 

Get it on Google Play Download on the App Store