Το… τέκνο από την ένωση Porsche Cayenne με Mitsubishi L200!

Στη δημοφιλή κατηγορία των pick-up οχημάτων όπου κυριαρχούν σε πωλήσεις μοντέλα των Nissan, Toyota, Ford, Mazda, Isuzu κ.λπ., ετοιμάζεται να διεισδύσει και η Mercedes σε περίπου τρία χρόνια, χρησιμοποιώντας ως βάση το νέο Nissan NP300 Navara. Προς το παρόν οι υπόλοιπες premium γερμανικές μάρκες (π.χ. Audi, BMW) δεν εκδηλώνουν άμεσο ενδιαφέρον να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, ωστόσο αν σημειώσει επιτυχία το μελλοντικό Mercedes pick-up, τότε δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα μιας Porsche pick-up που θα γεννιόταν από την ένωση της Cayenne με το νέο Mitsubishi L200; Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται μάλλον ποτέ να γίνει αληθινό, ωστόσο εικονικά δημιουργήθηκε και μπορείτε να δείτε το… τέκνο στην παραπάνω φωτογραφία. Το μπροστινό μέρος το πήρε από την Porsche, ενώ από εκεί και πίσω είναι L200, όπως και το σασί με το πλαίσιο τύπου σκάλας.

Φυσικά η καμπίνα θα ήταν πλούσια εξοπλισμένη και ντυμένη με δέρμα για να μεταφέρονται οι VIP αγρότες, κτηνοτρόφοι, τεχνικοί και λοιποί επαγγελματίες. Σε συνδυασμό και με τον 3.0 TDI κινητήρα απόδοσης 262 ή των 385 ίππων της Cayenne θα προσφερόταν και για ατελείωτα… μπαντιλίκια στις χωμάτινες διαδρομές. Σίγουρα εάν υπήρχε μια τέτοια Porsche pick-up στην προ οικονομικής κρίσης εποχή θα γινόταν best seller στο Θεσσαλικό κάμπο!

Get it on Google Play Download on the App Store