Νέα Skoda Citigo, Fabia, Rapid Spaceback και Yeti Monte Carlo

Η Skoda παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των ειδικών εκδόσεων Monte Carlo στα μοντέλα Citigo, Fabia, Rapid Spaceback και Yeti, τα οποία ξεχωρίζουν για την πιο δυναμική τους εμφάνιση μέσα – έξω. Οι ειδικές αυτές εκδόσεις είναι αφιερωμένες στα 113 χρόνια της ιστορίας της Skoda Motorsport και στο πρώτο ράλι Μόντε Κάρλο του 1936 όπου έλαβε μέρος για πρώτη φορά.

Ξεκινώντας από το μικρότερο Citigo Monte Carlo, φέρει 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου ή προαιρετικά 16 ιντσών μαύρες, διαθέτει σπορ ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά, εφοδιάζεται με πίσω φιμέ παράθυρα, μαύρα σπόιλερ εμπρός – πίσω, μαύρο διαχύτη, μάσκα και καλύμματα καθρεπτών. Στο εσωτερικό υπάρχει τριών ακτινών σπορ τιμόνι, μαύρη οροφή και υφασμάτινες επενδύσεις, καθώς και πατάκια με κόκκινες ραφές.

Αντίστοιχα μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες υπάρχουν στην Fabia (λανσαρίστηκε για πρώτη φορά σε έκδοση Monte Carlo το 2011) και στο ανανεωμένο Yeti Monte Carlo. Αμφότερα εφοδιάζονται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο και με αλουμινένια πεντάλ.

Έκδοση Monte Carlo αποκτά για πρώτη φορά το Rapid Spaceback, το οποίο θα λανσαριστεί το ερχόμενο φθινόπωρο. Την σπορτίφ εμφάνισή του τονίζουν η μαύρη μάσκα και εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα, τα πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και εμπρός φώτα ομίχλης και οι μαύρες ζάντες των 16 ή 17 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων με κόκκινες ραφές, ανοξείδωτα πεντάλ και σπορ καθίσματα Monte Carlo. 

Δείτε ακόμα: Skoda Rapid Spaceback Red & Grey Collection

Get it on Google Play Download on the App Store