Skoda Fabia Reaction και Combi Monte Carlo

Δύο νέες σπορτίφ εκδόσεις της Fabia λανσάρει η Skoda, τη Fabia Reaction και την στέισον βάγκον Fabia Combi Monte Carlo. H Fabia Reaction διακρίνεται εξωτερικά από τα μαύρα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η οροφή, αεροτομή, η μάσκα και οι εξωτερικοί καθρέπτες και οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών. Παράλληλα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα και οι προβολείς ομίχλης φέρουν σκουρόχρωμο κάλυμμα. Στο εσωτερικό, η Fabia Reaction εξοπλίζεται επιπλέον με δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Ακριβώς όπως η Fabia Monte Carlo, έτσι και η Fabia Combi Monte Carlo περιλαμβάνει μαύρη πλαστική επένδυση περιμετρικά του αμαξώματος και στους θόλους των τροχών, μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, ενώ μαύρα είναι ακόμα η μάσκα, οι καθρέπτες και οι ράγες οροφής. 

Το μαύρο κυριαρχεί και στο εσωτερικό της Fabia Monte Carlo, ωστόσο τα καθίσματα έχουν διχρωμία μαύρο – κόκκινο ή μαύρο – γκρι, υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι, επιλογέα και χειρόφρενο και τα πεντάλ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Αλλαγές δεν υπάρχουν στους κινητήρες, οι οποίοι είναι όλοι διαθέσιμοι στις ειδικές αυτές εκδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store