Νέα έκδοση Renault Captur Helly Hansen και με Extended Grip

Μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Captur παρουσιάζει η Renault, η οποία έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ενδυμάτων Helly Hansen, ενώ για πρώτη φορά εφοδιάζεται και με το σύστημα Extended Grip που βελτιώνει τα επίπεδα πρόσφυσης. Στα αποκλειστικά στοιχεία του Captur Helly Hansen ανήκουν το κόκκινο χρώμα Flamme Red στο αμάξωμα και σε επενδύσεις του εσωτερικού, οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, τα δερμάτινα καθίσματα (στάνταρ ή προαιρετικά ανάλογα με την αγορά), το διακοσμητικό ανθρακονήματος στο τιμόνι και τα ένθετα χρωμίου εξωτερικά των θυρών.

Το σύστημα Extended Grip τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο Renault Scenic X-Mod το 2013 και βελτιώνει την πρόσφυση σε πιο δύσκολες συνθήκες, όπως σε χιόνι, λάσπη, άμμο κ.ο.κ. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από περιστροφικό χειριστήριο τρία διαφορετικά modes (Road, Loose Ground και Expert). Το πρώτο προορίζεται για άσφαλτο στεγνή, βρεγμένη ή με πάγο, με το δεύτερο ρυθμίζεται αυτόματα η ροπή του κινητήρα και η δύναμη πέδησης για να αποτραπεί το σπινάρισμα των εμπρός τροχών, ενώ στο τρίτο mode ο οδηγός έχει πιο ενεργό ρόλο και ελέγχει την πρόσφυση. Παράλληλα το σύστημα Extended Grip συνδυάζεται με ελαστικά λάσπης χιονιού.

Όσο για τη διάθεση του Renault Captur Helly Hansen θα ξεκινήσει τον Ιούνιο με όλους τους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ TCe90, TCe120 με το EDC κιβώτιο και dCi90.

Get it on Google Play Download on the App Store