Renault Captur Arizona limited edition

Το μικρό crossover Renault Captur αποκτά την πρώτη περιορισμένης παραγωγής έκδοσης «Arizona» για να σηματοδοτήσει το τέλος της θερινής περιόδου και των διακοπών και να προσελκύσει τους λάτρεις της εξοχής. Εξωτερικά το Renault Captur Arizona διακρίνεται από το πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματός του συνδυασμένο με μαύρη οροφή και κολόνες, ενώ εξοπλίζεται ακόμα με φιμέ πίσω παράθυρα, προστατευτικές ποδιές και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης διχρωμία πορτοκαλί – μαύρου και ασορτί πατάκια, πορτοκαλί επενδύσεις στους αεραγωγούς, εφοδιάζεται με το σύστημα πολυμέσων R-Link, με υποβραχιόνιο μεταξύ των εμπρός καθισμάτων και με μεταλλική επένδυση που αναγράφει «Captur» στο κατώφλι του χώρου αποσκευών.

Το Renault Captur Arizona limited edition ξεκίνησε να πωλείται στην Γαλλία σε τιμές από 20.200 έως 23.800 ευρώ με τους κινητήρες βενζίνης 0.9 TCe 90, 1.2 TCe 120 EDC και πετρελαίου 1.5 dCi 90 και 1.5 dCi 90 EDC.

Να σημειώσουμε πως το Captur θα λανσαριστεί στην χώρα μας τον Σεπτέμβριο από το νέο επίσημο εισαγωγέα Renault και Dacia, TEOREN MOTORS.

Get it on Google Play Download on the App Store