To Renault Koleos παρουσιάζεται ανανεωμένο

Η Renault ανανεώνει για δεύτερη φορά το SUV μοντέλο Koleos, το οποίο λανσάρισε το 2008 και αναβάθμισε το 2011, ανασχεδιάζοντας κυρίως το εμπρός τμήμα του αμαξώματός του. Να υπενθυμίσουμε ότι το Koleos ήταν διαθέσιμο και στην Ελλάδα, ωστόσο η εισαγωγή του έχει σταματήσει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια. Όσον αφορά τώρα το εκ νέου ανανεωμένο Koleos, οι αλλαγές εστιάζονται στη νέας σχεδίασης μάσκα, στα πρότυπα των νεότερων μοντέλων της Renault, στις νέες ζάντες και στην προσθήκη του καφέ χρώματος «Ebody Brown».

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Koleos φέρει νέους χρωματισμούς και επενδύσεις και εφοδιάζεται με το σύστημα πολυμέσων R-Link με οθόνη αφής 7 ιντσών. Στον εξοπλισμό προστέθηκε κάμερα οπισθοπορείας σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και κατάβασης (Hill Start Assist και Hill Descent Control), ηχοσύστημα της Bose και το σύστημα Blind Spot Warning που προειδοποιεί τον οδηγό για ύπαρξη οχημάτων στις τυφλές γωνίες του αμαξώματος.

Για την κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς (4κίνηση από τη Nissan) υπάρχουν οι ίδιοι κινητήρες, όπως είναι ο diesel 2.0  dCi με ισχύ 150 και 175 ίππων και ο βενζίνης των 2,5 λίτρων με 175 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store