Μοναδική Cayman S από το τμήμα Porsche Exclusive

Το ειδικό τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive, παρουσιάζει το νέο μοναδικό της δημιούργημα με βάση την Cayman S σε χρώμα Racing Yellow. Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με το προαιρετικό πακέτο SportDesign, το οποίο περιλαμβάνει μαύρες επενδύσεις στους πίσω πλαϊνούς αεραγωγούς και στους καθρέπτες, φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα, λογότυπα «Cayman S» στις πόρτες, σπορ απολήξεις της εξάτμισης και 20 ιντσών ζάντες σε σατινέ ανθρακί χρώμα.

Στο εσωτερικό της αποκλειστικής Cayman S ξεχωρίζουν οι επενδύσεις σε Racing Yellow χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στον πίνακα οργάνων, στους αεραγωγούς και στο χρονόμετρο Sport Chrono, ενώ όλες οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με μαύρο δέρμα. Επίσης, το τιμόνι και ο επιλογέας των ταχυτήτων είναι καλυμμένα με αλκαντάρα, τα πεντάλ είναι αλουμινίου και τα εξατομικευμένα πατάκια διαθέτουν δερμάτινο περίγραμμα.

Στον κινητήρα δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις και εφοδιάζεται με τον επίπεδο 6κύλινδρο των 3.4 λτ. απόδοσης 325 ίππων με το 7άρι PDK κιβώτιο, συνδυασμός που εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ., κατανάλωση 8,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 190 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store