Πρώτη εμφάνιση του νέου SUV Nissan Kicks παραγωγής

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου Nissan Kicks που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, η ιαπωνική μάρκα αποκάλυψε το ομώνυμο αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του concept. Παράλληλα, το Kicks αναμένεται να είναι το επίσημο αυτοκίνητο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

H Nissan δεν ανακοίνωσε τις διαστάσεις του, ωστόσο αναμένεται να μη διαφέρουν σημαντικά από του πρωτότυπου μοντέλου, το οποίο είχε μήκος 4,3 μ., πλάτος 1,8 μ., ύψος 1,6 μ., και μεταξόνιο 2,62 μ. Σχεδιαστικά είναι αρκετά ενδιαφέρον από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς και διακρίνεται από τη μεγάλη μάσκα εμπρός, τα νεύρα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά γύρω από τους θόλους των τροχών και το αιχμηρό πίσω άκρο.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό θα δοθούν από τη Nissan τον ερχόμενο Μάιο, όπως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Στη Βραζιλία θα διατίθεται με 1.6 λτ. κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης – αιθανόλης), σε συνδυασμό με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το CVT Xtronic.

To Nissan Kicks θα ξεκινήσει να παράγεται στη Βραζιλία, ενώ εκτός από τη Λατινική Αμερική θα εξαχθεί και σε άλλες χώρες, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι αυτές.

Get it on Google Play Download on the App Store