Νέο Nissan Qashqai Premium Limited Edition

H Nissan, σηματοδοτεί την άφιξη του νέου Qashqai με το λανσάρισμα της περιορισμένης παραγωγής έκδοση Premier Limited Edition, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για τους υπάρχοντες πελάτες της Nissan μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Συνολικά θα παραχθούν 2007 αντίτυπα (αριθμός που αντιστοιχεί με το έτος λανσαρίσματος του Qashqai), ενώ κάθε αυτοκίνητο θα φέρει αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα.

To Nissan Qashqai Premium Limited Edition βασίζεται στην κορυφαία έκδοση Tekna και περιλαμβάνει επιπλέον στον εξοπλισμό επενδύσεις από δέρμα Alcantara, σκουρόχρωμη οροφή και μοκέτες, προσθήκες χρωμίου στα μαρσπιέ, εξωτερικά στις πόρτες, στον εμπρός προφυλακτήρα και στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών. Επίσης, εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, προβολείς BiLED, ράγες οροφής, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, το νέο σύστημα πολυμέσων Nissan Connect και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Στον εξοπλισμό του Nissan Qashqai Premium Limited Edition ανήκει το Nissan Safety Shield, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα, τα Pearl White, Night Shade, Metallic Black και Metallic Red, ενώ τροφοδοτείται με τον 1.6 dCi κινητήρα και το σύστημα τετρακίνησης ALL-MODE 4×4-i.

Get it on Google Play Download on the App Store